Hyppää sisältöön

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut

Toteutamme energiansäästöratkaisut saman katon alla suunnittelusta toteutukseen, jälkiseurantaa unohtamatta. Päivitämme jatkuvasti osaamistamme uusimissa teknologioissa ja käytämme viimeaikaisimpia työkaluja.

Osaamisemme talotekniikasta ja rakennusautomaatiosta takaa parhaat ratkaisut energiahankkeisiin sekä laadukkaat suunnitelmat.

Hyödyntämällä uusinta teknologiaa ja alan parhaita käytäntöjä, tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja varmistavat optimaalisen järjestelmien suorituskyvyn, olipa kyseessä liike-, asuin- tai teollisuuskiinteistö.

Yhteistyössä

Schneider-Electric Smartstruxure

Olemme Schneider-Electricin sertifioitu kumppani.

Siemens Building Technologies

Olemme Siemensin sertifioitu kumppani.

Palvelut

LVIAS-suunnittelupalvelut

Laadukkaalla suunnittelulla varmistetaan kiinteistön käyttäjien hyvinvointi, taloteknisten ratkaisujen toimivuus sekä tehokas energiankäyttö. LVIAS-suunnittelijamme on mukana koko energiahankkeen ajan, aina tarjousvaiheesta etähallintaan saakka. Tällä toimintatavalla takaamme järjestelmien optimaalisen mitoituksen jo tarjousvaiheessa. Näin talotekniset järjestelmät toimivat suunnitellulla tavalla heti hankkeen valmistuttua.

RAU-asiantuntijuus

Toteuttamissamme hankkeissa toimivan ja modernin automaatiojärjestelmän roolia ei voi liikaa korostaa. Automaation avulla suoritetaan kiinteistön järjestelmien älykkäät ohjaukset, joiden ansiosta energiaa säästetään, hyvistä olosuhteista tinkimättä. Pyrimmekin aina modernisoimaan kohteen automaatiojärjestelmän vastaamaan nykypäivän vaatimustasoa, jotta mm. uusimmat teknologiset ratkaisut ovat käytettävissä. RAU-asiantuntijuus on välttämätöntä älykkäämpien ja kestävämpien ympäristöjen luomisessa.

Haluatko kuulla
lisää?

Luka Heinonen

Yksikönpäällikkö
Energia- ja vastuullisuuspalvelut
luka.heinonen@enerz.fi
+358 50 585 7522

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.