Hyppää sisältöön

Asiakaskokemukset

Kuule, mitä asiakkaamme sanovat meistä! Alla näet videon, jossa yksi asiakkaamme kertoo kokemuksestaan kanssamme toteutetusta projektista. Kuulet aitoja, rehellisiä kuvauksia siitä, millaista on työskennellä kanssamme. Voit tutustua lisää asiakaskokemuksiimme videon alapuolella olevasta linkistä. Olemme ylpeitä asiakkaidemme antamasta positiivisesta palautteesta ja siitä, että olemme onnistuneet ylittämään heidän odotuksensa.

Slide
TYYTYVÄINEN
ASIAKKAAMME
”Olimme alusta asti luottavaisia Enerzin avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen joka kuvastaa todella hyvin heidän toimintatapaansa näissä hankkeissa. Enerz on toteuttanut hankkeen hyvin kattavasti suunnittelusta toteutukseen, avaimet käteen -mallilla.”
Ville Vairinen, Kiinteistökehitysjohtaja
nurmi-yhtiöt
Slide
TYYTYVÄINEN
ASIAKKAAMME
”Yhteistyö ja kommunikointi oli loistavaa. Enerzin projektipäälliköt oli tosi aktiivisesti yhteydessä. Aikataulutus oli tietysti tiukka, sitä seurattiin tarkasti ja siinä pysyttiin. Päämäärä tavoitettiin just siinä ajassa, kun oli tarkoitettu. Hankkeen valmistuttua niin asiakastyytyväisyys vuokralaisten suhteen on ollut hyvä, ainakaan minulla ei ole puhelin soinut.”
Marko Uusitalo, Isännöitsijä
deas asset management
Slide
TYYTYVÄINEN
ASIAKKAAMME
”Enerzin kanssa luontevinta oli keskustelu ja hekin haastoivat normaaleja tapoja tehdä energiaremontteja eli pelkkä laite uusinta ja automaatio ei tullut kyseeseen vaan tehtiin laajempi kokonaisuus. Hankkeiden toteutus sujui täysin suunnitelmien mukaan aikataulussa tai jopa edellä.”
Lauri Maila, Tekninen johtaja
castellum
previous arrow
next arrow

Haluatko kuulla
lisää?

Joni Tolonen

Myyntijohtaja
Uusimaa
joni@enerz.fi
+358 40 676 4800

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.