Hyppää sisältöön

Energiatehokkuushanke

Asiakkaalle saumaton ja vaivaton ratkaisu

Haluamme tehdä energiatehokkuushankkeesta asiakkaallemme mahdollisimman helpon ja vaivattoman. Tarjoamme täyden palvelun avaimet käteen -ratkaisun, jossa hoidamme kaikki vaiheet suunnittelusta toteutukseen saakka.

Olemme asiakkaan kanssa tiiviissä yhteydessä alusta asti ja kartoitamme tarpeita yksityiskohtaisesti. Suunnittelemme juuri kiinteistöösi sopivan energiaremontin, joka vastaa tavoitteitasi mahdollisimman hyvin. Toteutamme hankkeen ammattitaidolla ja sujuvasti, minimoiden häiriöt kiinteistösi normaalille käytölle.

Olemme vastuussa koko prosessista, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Koordinoimme kaikki tarvittavat toimenpiteet, kuten lupien hankinnan, urakoitsijoiden hallinnan ja laitteiden asennuksen. Voit luottaa, että kaikki sujuu suunnitellusti ja aikataulussa.

Tarjoamme myös jatkuvan ylläpidon ja energianseurannan, jotta investointisi tuottaa tulosta vuosien ajan. Seuraamme kiinteistösi energiankäyttöä ja teemme tarvittavia säätöjä, jotta saavutetaan optimaalinen energiatehokkuus.

Kokonaisvaltainen avaimet käteen -toteutuksemme takaa, että olet tyytyväinen lopputulokseen, ja että saamasi hyödyt vastaavat odotuksiasi.

Näin hanke etenee

1. Hanke-esitys

Enerzin asiantuntijat tekevät perusteellisen kiinteistön energiakartoituksen, joka kattaa kohteen tekniset järjestelmät.

Kartoituksen tuloksena Enerz laatii raportin, jossa esitetään investointiarviot ja takaisinmaksuaikalaskelmat. Tämän avulla voidaan tunnistaa energiatehokkuutta parantavat investoinnit, jotka maksavat itsensä takaisin.

Raportissa tuodaan esiin myös sellaiset välttämättömät talotekniset investoinnit, jotka on toteutettava lähivuosien aikana, vaikka niille ei pystytä osoittamaan suoraa takaisinmaksuaikaa. Tämä auttaa asiakasta hahmottamaan kokonaiskuvan ja suunnittelemaan investointeja pitkällä tähtäimellä.

2. Suunnittelu

Enerz toteuttaa energiatehokkuushankkeen yhteydessä hankkeen vaatiman taloteknisen suunnittelun. Asiantuntijamme suunnittelevat ja optimoivat kohteen tekniset järjestelmät energiatehokkaaksi kokonaisuudeksi.

Hyödynnämme dataa ja kokemusta aiemmista projekteistamme sekä niiden energiamanageroinnissa. Tämä tieto kulkee suoraan uusien kohteiden suunnitteluun, mikä mahdollistaa energiaratkaisujen jatkuvan kehittämisen.

Suunnitteluprosessissa Enerz varmistaa, että kiinteistöön toteutetaan optimaaliset ja kestävät energiaratkaisut. Tavoitteenamme on minimoida energiankulutusta ja käyttökustannuksia sekä pienentää ympäristövaikutuksia.

3. Toteutus

Enerz tarjoaa kokonaisvaltaisen projektin toteutuksen energiatehokkuushankkeisiin. Otamme vastuun hankkeen etenemisestä alusta loppuun asti.

Vastaamme hankkeen toteutuksen organisoinnista, aikataulutuksesta ja eri urakoitsijoiden koordinoinnista. Valvomme työn laatua ja varmistamme, että lopputulos vastaa asetettuja tavoitteita.

Huolehdimme kaikkien uusittujen järjestelmien toimintakokeista ja käyttöönotosta sekä hoidamme tietenkin mahdolliset esiin tulevat takuuasiat.

Enerz takaa, että energiatehokkuushanke toteutetaan laadukkaasti ja aikataulussa. Voit luottaa, että vastaamme koko projektin etenemisestä alusta loppuun asti.

4. Energiamanagerointi

Energiatehokkuushankkeiden yhteydessä Enerz tarjoaa aina asiakkaille kattavan energiamanageroinnin ja etävalvontapalvelun. Tämä varmistaa, että hankkeelle asetetut energiansäästötavoitteet toteutuvat käytännössä.

Energiamanageroinnilla seuraamme jatkuvasti kiinteistön energiankulutusta ja teknisten järjestelmien toimintaa. Raportoimme säännöllisesti asiakkaalle saavutetuista energiansäästöistä ja mahdollisista kehityskohteista. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että lupaamamme säästöt myös realisoituvat käytössä.

Tarjoamamme tuotteet

Lämpöpumput

Rakennusautomaatio

Hybridijärjestelmät

LTO-järjestelmät

Aurinkosähkö

Jäähdytysjärjestelmät

Aurinkolämpö

Ilmanvaihto

Maalämpö

Valaistus

Haluatko kuulla
lisää?

Joni Tolonen

Myyntijohtaja
Uusimaa
joni@enerz.fi
+358 40 676 4800

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.