Hyppää sisältöön

malmin kauppatie 12,
00700 Helsinki

10 000

Pinta-ala (m²)

-41%

Hiilijalanjälki

-41%

Lämmitysenergia

-40%

Sähköenergia

Hanke

Enerz suunnitteli ja toteutti kokonaisvaltaisen energiajärjestelmän modernisoinnin Helsingissä sijaitsevaan Malmin Kauppatie 12 -toimistokiinteistöön. Kiinteistön talotekniikka koki kattavan energiatehokkuusparannuksen, joka sisälsi rakennusautomaatiojärjestelmän päivittämisen, ilma-vesilämpöpumpun asentamisen vedenjäähdyttimen tilalle sekä ilmanvaihtokoneiden modernisoinnin.

Energiatehokkuustoimenpiteiden avulla vähensimme lämmitysenergian tarvetta 41 %, sähkön tarvetta 40 % ja kiinteistön aiheuttamaa hiilijalanjälkeä 41 %.

Hankkeen sujuva toteutus varmistettiin tarkalla suunnittelulla ja tehokkaalla työskentelyllä, jolloin uudet laitteet saatiin nopeasti ja ongelmitta käyttöön. Tämän ansiosta pystyimme toteuttamaan modernisoinnin tehokkaasti ja vuokralaisten arkea häiritsemättä.

Tyytyväinen asiakkaamme

”Yhteistyö ja kommunikointi oli loistavaa. Enerzin projektipäälliköt oli tosi aktiivisesti yhteydessä. Aikataulutus oli tietysti tiukka, sitä seurattiin tarkasti ja siinä pysyttiin. Päämäärä tavoitettiin just siinä ajassa, kun oli tarkoitettu. Hankkeen valmistuttua niin asiakastyytyväisyys vuokralaisten suhteen on ollut hyvä, ainakaan minulla ei ole puhelin soinut.”

Marko Uusitalo, Isännöitsijä, Deas Asset Management

Haluatko
kuulla lisää?
Ota yhteyttä.

Joni Tolonen

Myyntijohtaja
Uusimaa
joni@enerz.fi
+358 40 676 4800