Hyppää sisältöön

Gräsäntörmä 2,
02200 espoo

6 650

Pinta-ala (m²)

-52%

Hiilijalanjälki

-57%

Lämmitysenergia

-4%

Sähköenergia

Hanke

Enerz suunnitteli ja toteutti kokonaisvaltaisen energiajärjestelmän modernisoinnin Espoossa sijaitsevaan Gräsantörmä 2 -toimistokiinteistöön. Kiinteistön talotekniikka koki kattavan energiatehokkuusparannuksen, joka sisälsi rakennusautomaatiojärjestelmän päivittämisen, ilma-vesilämpöpumpun asentamisen vedenjäähdyttimen tilalle, ilmanvaihtokoneiden modernisoinnin sekä valaistuksen uusimisen.

Energiatehokkuustoimenpiteiden avulla vähensimme lämmitysenergian tarvetta 57 %, sähkön tarvetta 4 % ja kiinteistön aiheuttamaa hiilijalanjälkeä 52 %.

Hankkeen sujuva toteutus varmistettiin tarkalla suunnittelulla ja tehokkaalla työskentelyllä, jolloin uudet laitteet saatiin nopeasti ja ongelmitta käyttöön. Tämän ansiosta pystyimme toteuttamaan modernisoinnin tehokkaasti ja vuokralaisten arkea häiritsemättä.

Tyytyväinen asiakkaamme

”Enerzin kanssa luontevinta oli keskustelu ja hekin haastoivat normaaleja tapoja tehdä energiaremontteja eli pelkkä laite uusinta ja automaatio ei tullut kyseeseen vaan tehtiin laajempi kokonaisuus. Hankkeiden toteutus sujui täysin suunnitelmien mukaan aikataulussa tai jopa edellä.”

Lauri Maila, Tekninen johtaja, Castellum

Haluatko
kuulla lisää?
Ota yhteyttä.

Joni Tolonen

Myyntijohtaja
Uusimaa
joni@enerz.fi
+358 40 676 4800