Hyppää sisältöön

Projektipäällikkö

Onko LVISA-tekniikka ja projektijohtaminen taitolajisi? Haluaisitko mukaan rakentamaan kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen johtavassa energiatehokkuushankkeisiin erikoistuneessa yrityksessä? Jos kolahti, niin jatka lukemista. Kasvumme on jatkuvaa ja haemme nyt pääkaupunkiseudun projektiliiketoimintaan projektipäällikköjä vakituiseen työsuhteeseen.

Projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluu energiatehokkuushankkeiden kokonaisvaltainen johtaminen. Vastaat oman projektien työnjohdosta, hankinnoista, työvaihe-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta sekä projektiennustamisesta ja -raportoinnista. Mahdollistat omalla johtamisellasi koko projektiorganisaation onnistumisen.

Projektiliiketoiminnassa toteutamme korjausrakentamisenkohteisiin älykästä talotekniikkaa, jolla varmistamme asiakkaillemme energiatehokkaat tilat ja tilojen loppukäyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina.

Haku alkaa 26. kesäkuuta 2024 ja päättyy 31. elokuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki).

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri/teknikko)
  • Muutaman vuoden työkokemus projektinjohdollisista tehtävistä
  • Talotekniikan kokonaisvaltainen ymmärrys
  • Asiakaslähtöisyyttä projektinjohdossa

Lisäksi eduksesi on:

  • Automaatio-osaaminen

Arvostamme tuloshakuisuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Pystyt vastaamaan projektitiimisi toiminnasta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvä asia.

Tarjoamme

  • Virike-edun
  • Työterveyshuollon
  • Lounasedun
  • Mahdollisuuksia lisäkouluttautumiseen

Teemme töitä hyvällä tekemisen meiningillä. Sinulla on osaavan tiimin ja oman esihenkilösi tuki. Pääset tekemään hommia mielenkiintoisten kohteiden parissa, työpäiväsi ovat sopivan vaihtelevia ja pystyt itse vaikuttamaan päivän kulkuun. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti tai jopa löytää uusia urapolkuja.

Odotamme hakemustasi viimeistään 31.8.2024. Toimi nopeasti, sillä teemme palkkauksen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Otto Vähä-Herttua

Projektiliiketoiminnan johtaja
PKS, Suomi
otto@enerz.fi
+ 358 50 382 3158